پرسمان

 

سلام و درود فراوان بر شما بازدید کننده گرامی سایت

لطفاً قبل از طرح پرسش‌های خودتان در باره کلیپ‌ها و فایل‌های صوتی، سؤالات زیر را مرور بفرمایید. اگر پاسخ به پرسش مورد نظر شما در این بخش موجود نبود، به یکی از دو شیوه زیر، سؤال خودتان را مطرح بفرمایید:

  1. تکمیل فرم موجود در انتهای همین صفحه
  2. مراجعه به منوی «تماس با ما» و تکمیل مشخصات لازم و سپس ارسال پیام

همان طور که در کلیپ معرفی و نیز فایل صوتی آن (قابل مشاهده و دانلود در منوی «در باره ما») اشاره کردم، در فایل‌ها و پکیج‌های آموزشی این وبسایت با منطقی‌ترین متد آموزشی زبان انگلیسی در کنار شما هستیم و قصد داریم این زبان را به همان شیوه‌ای بیاموزیم که زبان مادری را آموخته‌ایم. در یادگیری زبان مادری، از ساده ترین و کوتاهترین جملات شروع می‌کردیم و ادامه می‌دادیم تا این که این زبان را به خوبی فراگرفتیم. به بیان دیگر، در کودکی بدون این که معنا و مفهوم خاصی از صحبت‌های والدین و بزرگترها بدانیم، با اشاره و بیان و تکرار زیاد، کم کم جملات درست برایمان ملکه ذهنی شد و توانستیم به راحتی با دیگران ارتباط برقرار کنیم.  

در کلیپ معرفی، به کسب مهارت‌های چهارگانه زبان (یعنی Listening، Reading، Speaking و Writing) از طریق آموزش‌های این وبسایت اشاره کردیم. بنابراین هر چهار مهارت در این وبسایت آموزش داده می‌شود. فقط یک نکته مهم را باید مد نظر داشته باشید و آن این که در کلیپ معرفی، ترتیب مهارت‌ها بر اساس حروف الفبای انگلیسی ذکر شد ولی در آموزش‌های این وبسایت، توالی منطقی زیر را دنبال می‌کنیم:

  1. مهارت شنیداری (Listening)
  2. مهارت گفتاری (Speaking)
  3. مهارت خواندن (Reading)
  4. مهارت نوشتن (Writing)

منابع آموزش‌های این وبسایت، سابقه ۲۸ ساله مدرس (تقی وحیدی) در تدریس زبان انگلیسی، کار در سازمان‌های مختلف، نوشتن مقالات و ارائه و چاپ آنها در کنفرانس‌ها و ژورنال‌های داخلی و خارجی، نگارش و ترجمه کتاب، و تجربه‌های حاصل از سفرهای مدرس است.    

همان طور که در کلیپ شماره ۱ (قابل مشاهده و دانلود در منوی «آموزش‌های رایگان») اشاره کردم، اگر تکنیک‌های روانشناسی را در یادگیری زبان انگلیسی مورد استفاده قرار بدهیم، یادگیری این زبان در ذهن ما ماندگار می‌شود و می‌توانیم به زبان انگلیسی کاملاً مسلط شویم. بنابراین، مبنای تکنیک‌های مورد استفاده در این وبسایت، دانش زبان انگلیسی به عنوان مهارت اصلی و علم روانشناسی به عنوان مهارت کمکی است.

دیدگاهتان را بنویسید